Permanent makeup Horst

PERMANENT MAKEUP HORST

Permanent make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. U hoeft deze nooit meer bij te werken met een potlood. Permanent make-up is perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw make-up blijft perfect zitten. Permanent make-up blijft mooi gedurende twee tot vijf jaar en  zelfs langer.

 

Wij kunnen u de volgende behandelingen aanbieden:

 

Wenkbrauwenbehandeling
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd met PMU. Er zijn diverse behandelingsmogelijkheden zoals : 3D hairstroke  het nabootsen van haartjes of inschaduwen (poedereffect). Ook een combinatie van deze technieken wordt vaak samen gebruikt bij weinig of geen haar om diepte te creëren. Aan de hand van uw eigen wenkbrauwen kijken we wat er het beste bij U past.

 

Oogbehandeling
Of u nu een natuurlijke eyeliner of een dramatische winged of smudged eyliner prefereert. Beide zijn mogelijk. Ook voor een extra kleur boven uw eyeliner of een poedereffect kunt u bij ons terecht.

 

Lippenbehandeling
Lip Blush. Voor meer kleur in de lippen en een mooie eyeliner. De meest populaire behandeling ziet er zacht en natuurlijk uit.

 

Full lips behandeling
Een lipstick effect zorgt dat uw lippen volledig gekleurd zijn in de kleur die u wenst. Wilt u misschien vollere lippen? Of heeft u een litteken wat weggewerkt moet worden? Dan kunt u gebruikmaken van de Filllipsbehandeling.

 

Medische pigmentatie behandeling
Het verschil tussen medische pigmentatie en permanent make up is dat de pigmenten een camouflerende functie hebben. Het wordt met een andere techniek ingezet. Medische pigmentatie geeft een oplossing voor langere tijd soms voor altijd. Veel mannen en vrouwen hebben littekens door acne, een ongeluk, een operatie of aangeboren afwijking zoals een hazelip.

 

Wij bieden voor elke situatie een passende oplossing. Al uw vragen worden beantwoord in ons gratis consult.